A.Vogel Blog

Taal/Langue

Forel barbecue

Home / Recepten / Forel op de barbecue

Forel op de barbecue

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Een lekker stukje vis is niet te versmaden op de barbecue. Dit simpele gerecht is klaar in een handomdraai!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 porties

Hoe bereid je forel op de barbecue

Snij vier stukken aluminiumpapier en 4 stukken bakpapier zodanig dat in elk stuk een forelfilet past  en het papier toegeplooid kan worden. Leg op elk stuk aluminiumpapier een stuk bakpapier.


Leg op het bakpapier schijfjes citroen en leg daarop de forelfilet. Kruid met Herbamare Original en verse dille. Sluit het papier in papillotvorm.


Bak de papillotjes op middelmatig vuur op de barbecue gedurende 7 à 10 minuten, naargelang de dikte van de vis. Dien op.


Tip

Dit kan ook met zalmfilet i.p.v. met forelfilet. Heb je geen barbecue? Leg de papillotjes dan in je oven en bak ze op 180° met de ovendeur op een kier.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje