De A.Vogel tuinen

In de A.Vogel tuinen vind je 14 hectare planten en kruiden. Die zijn natuurlijk prachtig om te zien, maar groeien er vooral voor jouw gezondheid. Zolang ze in de tuinen staan zuigen ze zichzelf namelijk vol met werkstoffen voor jouw gezondheid. Die halen wij er voor je uit en verwerken ze daarna tot A.Vogel producten. Echinaforce bijvoorbeeld. Want het mooiste stukje natuur ben je zelf. En daar zorg je goed voor met de natuurlijke producten uit de tuinen van A.Vogel.

Gecontroleerde ecologische teelt

Waar liggen de tuinen van A.Vogel ?

Ontdek de tuinen van A.Vogel

De A.Vogel tuinen, de gezondste plek van Nederland

Bezoek de tuinen

In het gloednieuwe, interactieve bezoekerscentrum prikkelen we je zintuigen en geven we je een uniek kijkje in de keuken van natuurlijke gezondheid en onze A.Vogel producten. Het bezoekerscentrum past qua ontwerp helemaal in het landschap en is van mei tot en met oktober de toegangspoort tot de A.Vogel tuinen. In de tuinen zelf oogsten we jaarlijks zo'n 50.000 kilo heilzame planten. Maar wat is het verhaal achter die planten? Hoe kweken we de planten? Hoe halen we de werkstoffen eruit? En hoe verwerken we alles tot A.Vogel product? Met foto's, film, een luistertour, proeverijen en verschillende interactieve elementen laten we je dat zien én beleven in het A.Vogel bezoekerscentrum.

Je bent van mei t/m oktober van harte welkom in ons bezoekerscentrum (maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur). Wandelen in en om de A.Vogel tuinen kan het hele jaar van zonsopkomst tot zonsondergang.

 

Link naar Google Maps

 

Plantenencyclopedie

Plantenencyclopedie

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

Ik schrijf me in >