Welkom in de gezondheidswereld van A.Vogel!

Natuur

De liefde voor de natuur en het geloof in de geneeskracht ervan waren bij Alfred Vogel (1902 - 1996) altijd de essentie. Bij A.Vogel gaan we duurzaam om met natuurlijke hulpbronnen en doen we aan gecontroleerde biologische teelt.

Sluit venster

Holisme

Bij A.Vogel geloven we sterk in de natuurlijke totaalaanpak. Bij deze holistische benadering worden niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak van de symptomen aangepakt. Een evenwichtige manier van leven, gezonde voeding en natuurlijke, genezende producten ondersteunen het behoud of het herstel van de gezondheid.

Sluit venster

Handleiding voor zelfhulp

Alfred Vogel beschikte over een bijzondere gave om zijn kennis over te dragen. Met een tijdschrift, vele succesvolle boeken over gezondheid en lezingen over de hele wereld, droeg hij bij aan een beter begrip en het herstel van aandoeningen. Tegenwoordig behoren ook de website, maandelijkse nieuwsbrief en aanwezigheid op de sociale media tot het informatieaanbod van A.Vogel.

Sluit venster

Verse planten

Al op jonge leeftijd bereidde Alfred Vogel zijn preparaten op basis van vers verwerkte planten. Onze natuurlijke gezondheidsproducten zijn zo vers als de natuur zelf. Om een optimale concentratie aan werkzame stoffen te garanderen worden de planten, waar mogelijk, maximaal binnen de 24 uur na oogst verwerkt. Dit in tegenstelling tot vele andere producenten die voornamelijk met gedroogde planten werken.

Sluit venster

Fascinatie

Alfred Vogel wist mensen te boeien. Zijn vermogen om anderen te enthousiasmeren, maakte Alfred Vogel tot een uniek persoon. Wie hem ontmoette, kon niet anders dan gefascineerd raken door zijn persoonlijkheid. Zowel bij zijn lezingen als tijdens gesprekken met patiënten – zijn charisma was altijd en overal voelbaar.

Sluit venster

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

Ik schrijf me in >