A.Vogel Blog

Taal/Langue

Bloemkoolcurry

Home / Recepten / Bloemkoolcurry

Bloemkoolcurry

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering
Rachel Foyle

Deze hartige vegetarische maaltijd wordt op smaak gebracht met een door de Indiase keuken geïnspireerde kruidencombo, waardoor je keuken ongelooflijk lekker ruikt! Het is eenvoudig te maken, lekker en gezond - wat wil je nog meer!?

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 10 porties

Bereiding

1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de mosterdzaadjes gedurende 1 minuut. Voeg de sjalotjes en knoflook toe en bak nog een minuut.

2. Laat de bloemkool 3-4 minuten sudderen. Laat uitlekken, en voeg de kurkuma, kerriepoeder, gember, tomatenpuree, water en sojasaus toe. Meng het geheel en laat ongeveer 20 minuten sudderen.

3. Meng de bloem en yoghurt en roer dit door de curry. Garneer met koriander en amandelen.

Tip:

Geserveerd met bruine rijst is dit voedzaam, gemakkelijk te maken en gemakkelijk aan te passen.

Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. Geniet ook mee van haar lekker gemakkelijke recepten!


Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje