A.Vogel Blog

Taal/Langue

gezonde brownies banana bambu

Home / Recepten / Banana-Bambu brownies

Banana-Bambu brownies

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Een vieruurtje om je vingers bij af te likken!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 10 brownies

Hoe bereid je Banana-Bambu brownies

Verwarm de oven op 175 graden.


Meng in een grote kom amandelmeel, Bambu, (fijngemalen) lijnzaad, kaneel, bakpoeder en zout. Maal de dadels en bananen fijn in een keukenmachine.


Smelt de kokosolie in een pannetje op een laag vuurtje.


Meng de gesmolten kokosolie, dadels, bananen en voeg vanille en ei toe. Meng alles tot een gladde pasta. Voeg het mengsel toe aan de kom met de droge ingrediënten en roer deze rustig door elkaar. Voeg de gehakte walnoten toe aan het beslag.


Vet het bakblik in met kokosolie en giet vervolgens het beslag erin. Bak de brownies op 175 graden gedurende 20-25 minuten.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje