A.Vogel Blog

Taal/Langue

bambu kokostruffels

Home / Recepten / Bambu kokostruffels

Bambu kokostruffels

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Een lekker hapje bij je tas Bambu? Smaakt altijd! Deze Bambu kokostruffels zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Snoepen zonder schuldgevoelens!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 30 truffels

Hoe bereid je Bambu kokostruffels?

Smelt de kokosolie in een pannetje op een laag vuurtje.

Schaaf de chocolade zo fijn mogelijk en voeg het samen met de kokosolie in een kom.


Verhit de kokosmelk en Bambu in een pan tot net tegen het kookpunt aan. Giet de kokosmelk met Bambu in de kom en roer het mengsel ondertussen zachtjes. Te hard roeren, maakt de chocolade korrelig. Roer de vanille er rustig doorheen.


Giet het mengsel in een bewaarbakje, sluit het af met een deksel en laat het in de koelkast min. 4 uur harden.


Schep na het harden met een theelepel steeds kleine beetjes van het truffelmengsel. Draai met de handen tot bolletjes.Wentel de helft van de truffels één voor één door de Bambupoeder, en de andere helft door de geraspte kokos.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje