A.Vogel Blog

Taal/Langue

Hot Curry

Home / Recepten / Hot Curry

Hot Curry

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Van deze Hot Curry krijg je het gegarandeerd lekker warm :)! Overheerlijk én gezonder dan een doorsnee curryschotel!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 1 portie

Hoe bereid je Hot Curry

Snijd de ui in kleine stukjes en schil de gember en rasp of snijd hem fijn. Verwijder vervolgens het zaad uit het Spaanse pepertje en snijd het pepertje in stukjes. Snijd de kipfilet en de paprika in blokjes en knijp of snijd de knoflook fijn.


Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Bak daarna de kipfilet ongeveer vijf minuten mee, blijf omscheppen. Voeg geraspte gember, Spaanse peper en paprika toe en bak deze gedurende een minuut mee. Voeg tot slot de kokosmelk, de bouillon en de Herbamare toe en breng het geheel aan de kook. Laat alles ongeveer een kwartiertje sudderen.


Gebruik dit kwartier om de rijst te koken. Doe dit volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ook de paksoi in kleine reepjes. Schep dit door het kipmengsel en laat het mengsel met de deksel op de pan nog vijf minuten zachtjes pruttelen.


*Indien je vegetariër bent, voeg dan een alternatief ingrediënt toe aan het gerecht.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje