Wanneer intern zoeken wordt geactiveerd, worden persoonlijke gegevens zoals je IP-adres doorgegeven aan onze Cludo zoekmachine. De gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar een derde land. Klik hier als je de interne zoekfunctie wilt weergeven. Meer informatie over gegevensbescherming vind je hier: Gegevensbescherming.
De olijfolie verwarmen in een grote pan op een laag vuur. Dan de ui, wortel, bleekselderij, komijn toevoegen. Gedurende 5 à 6 minuten laten pruttelen. Regelmatig roeren (niet bruin laten worden).
Giet de kippenbouillon erbij en laat koken.
Het vuur lager zetten, aardappelen, zout en peper naar believen toevoegen en het geheel nog een kwartiertje laten koken.
Nu de stukjes kipfilet, tomaten, sperziebonen, erwten en peterselie toevoegen. En de soep nog eens tien tot vijftien minuten laten koken.
Proef nog even en kruid bij indien nodig met peper en Herbamare. Dien op in warme soepkommen.
Als je wilt kun je de dampende kop soep nog garneren met gehakte verse bieslook.