A.Vogel Blog

Taal/Langue

Gevulde tomaten

Home / Recepten / Gevulde tomaten

Recept van Olga: Gevulde tomaten

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering
Olga Temonen

Zorg ervoor dat je de tomaten niet te diep uitholt: je wilt niet dat de vulling kan ontsnappen!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 porties

Hoe bereid je gevulde tomaten



Vul een glas met koud water en verkruimel de cantharellen in het water. Snipper een uitje en fruit deze samen met de cantharellen in de pan. Voeg 1 bouillonblokje toe.


Snijd vervolgens een topje van de tomaat en hol ze uit. de overblijfselen uit de tomaat voeg je toe aan de ui en cantharellen. Voeg vervolgens de rijst, roomkaas, oregano en zwarte peper toe aan de vulling.


Vul vervolgens de tomaten met de vulling en top ze af met geraspte emmentaler kaas. Zet de oven op 220 graden voor ongeveer 10 minuten.


Eet smakelijk!

Olga Temonen is een Finse actrice die ontzettend van koken houdt. Ze gebruikt het liefst biologische ingrediënten én de producten van A.Vogel, zoals Herbamare kruidenzout.

Geniet van de prachtige filmpjes en raak ook geïnspireerd.


Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje