A.Vogel Blog

Taal/Langue

Carpaccio van venkel

Home / Recepten / Carpaccio van venkel

Carpaccio van venkel

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Lichte lunch of smaakmakend voorgerecht: een lekker gezonde carpaccio smaakt altijd!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 porties

Hoe bereid je carpaccio van venkel

Snij de venkel in 3-4 mm dikke schijven snijden, maar zorg ervoor dat ze aan de voet nog lichtjes aan mekaar blijven hangen. Snijd de olijven in vier.


Bak de venkelschijven en stukjes olijven in hete olijfolie. Aan elke kant 2-3 minuten laten bakken tot de venkel licht gekleurd is. Laat de groenten dan op keukenpapier afdruppen.


Leg de venkelschijven en de olijven daarna op een bord in kransvorm. Verkruimel de roze peperkorrels tussen de vingers en strooi dit erover.


Meng het citroensap en de olijfolie met een beetje Herbamare en peper. Verdeel het mengsel over de carpaccio en laat 30 minuten afgesloten marineren.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje