A.Vogel Blog

Taal/Langue

Spicy mangochutney

Home / Recepten / Bananenpannenkoeken

Spicy mangochutney

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

De nieuwe Herbamare Spicy geeft deze chutney een extra pittige touch en past daardoor perfect bij kaas en vleeswaren. Met wat noten en dadelbrood erbij kan je de zonsondergang al smikkelend tegemoet.

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 personen

Hoe maak je spicy mangochutney?

Verhit wat roomboter in de pan. Fruit het sjalotje en de knoflook aan. Voeg vervolgens het pepertje en de gember toe. Roer dit goed door en doe vervolgens de blokjes mango, het sap van de limoen, de kokosbloesemsuiker, wijnazijn in de pan. Laat dit 20 minuten op een zacht vuur sudderen.

Breng de chutney op smaak met de Herbamare spicy. Laat het mengsel dan goed afkoelen. Bewaar de chutney in een glazen weckpot in de koelkast.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje