A.Vogel Blog

Taal/Langue

Koolhydraatarm kruidenbrood

Home / Recepten / Koolhydraatarm kruidenbrood

Koolhydraatarm kruidenbrood

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering
Hetty Crèvecoeur

Als je minder koolhydraten wilt eten, is brood vaak het lastigst te vervangen. Niet getreurd! Want je maakt in een handomdraai je eigen, heerlijke koolhydraatarme kruidenbrood. Heerlijk met een beetje roomboter of wat tapenade!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 20 sneetjes

Hoe bereid je koolhydraatarm kruidenbrood

Verwarm de oven voor op 185°C.

Was de courgette en snijd deze in kleine stukjes. Doe deze met de eieren, het sjalotje, knoflook, kokosolie en geitenkaas in een kom en meng met de staafmixer tot een homogene massa.

Roer in een andere kom het amandelmeel, peper, Herbamare, rozemarijn en bakpoeder door elkaar.

Meng het courgettemengsel door de droge bestanddelen en giet het mengsel in een bakblik. Bak het in 50 minuten gaar en laat goed afkoelen.


Speciaal voor A.Vogel werkt Hetty Crèvecoeur recepten uit. Hetty (1980) is natuurgeneeskundig therapeut en healthblogger. 

Zij werkt als freelance consultant met veel plezier samen met het bedrijf A.Vogel. Ze schrijft over voeding en gezondheid en begeleid wellnessprogramma’s. Op dit moment is ze bezig aan haar eerste boek over puur leven.


Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje