A.Vogel Blog

Taal/Langue

Muesli

Home / Recepten / Muesli

Muesli

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Je kan de muesli ook koud eten. Voeg dan enkele lepels soja yoghurt er aan toe om hem smeuiig te maken. Maak deze de avond te voren al klaar en zet hem in de koelkast.

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 2 porties

Hoe bereid je muesli

De melk warm laten worden in een pan. Strooi de havermout erbij en laat gedurende 1 minuut koken. Roer even, zet het vuur dan uit en strooi de vruchten over de havermout.


Dek de kookpot af en laat 10 minuten staan. Omroeren en de notenstukjes erdoor mengen. Proef even en indien nodig nog wat steviasuiker of agavesiroop erbij mengen.


Onmiddellijk opdienen.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje