A.Vogel Blog

Taal/Langue

Havermout

Home / Recepten / Havermout

Havermout

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Havermout is het perfecte ontbijt. Dankzij de neutrale smaak kan je eindeloos combineren en gaat het nooit vervelen!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 1 portie

Hoe bereid je havermout

Doe de havermout en een soeplepel gedroogde kersen (in stukjes gesneden) in een kookpotje. Voeg er de vloeistof bij, breng het naar het kookpunt en laat 3 minuten zachtjes pruttelen. Haal van het vuur, dek af en laat nog 5 minuten wellen. Roer af en toe.


Doe eventueel nog wat agavesiroop, honing of stevia erbij om te zoeten. Als vloeistof kan je gewone melk, sojamelk, amandelmelk of een vruchtensap zoals appelsap gebruiken. Je kan ook vers fruit toevoegen op het einde van de bereiding i.p.v. gedroogd fruit. Stukjes noot erbij is ook lekker.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje