A.Vogel Blog

Taal/Langue

Meloensalade met feta en kervel

Home / Recepten / Meloensalade met feta en kervel

Meloensalade met feta en kervel

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Een lekker licht voorgerechtje met meloen en feta!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 porties

Hoe bereid je een meloensalade met feta en kervel

Schil de meloen, halveer ze en snij er dunne schijven uit die je vervolgens verdeelt over 4 borden. Scheur de kropsla in plukjes, was de sla en laat deze goed uitdruppen.


Maak een klassieke vinaigrette met het citroensap, de olijfolie, het water en een beetje Herbamare kruidenzout.


Rooster de pompoenpitten in een licht ingevette pan, bestrooi ze met peper en suiker en laat ze verder karamelliseren op een laag vuurtje. Blijf voortdurend roeren tot ze krokant zijn.


Verdeel de kropsla over de meloenschijven. Bedruppel het geheel met de vinaigrette en strooi de blokjes fetakaas en geroosterde pompoenpitten erover. Garneer met de kerveltakjes of bieslookstengeltjes.


Smakelijk!

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje