A.Vogel Blog

Taal/Langue

Recept watermeloen-smoothie

Home / Recepten / Recept watermeloen-smoothie

Recept watermeloen-smoothie

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering
Carmen Van Buggenhout

Nog nooit had ik een watermeloen in een smoothie verwerkt. Maar, na een week me alleen te goed hebben gedaan aan lekker eten en absoluut geen sport was het tijd om mijn goeie gewoontjes weer op te pikken met deze frisse smoothie als resultaat.

  • Makkelijk
  • 2 smoothies

Recept watermeloen-smoothie

Snijd al het fruit in blokjes. Mix alles met een blender en werk af met wat framboosjes of een stukje watermeloen.


* Een smoothie die enkel en alleen bestaat uit fruit bevat veel suiker. Dit kan ervoor zorgen dat je bloedsuikerspiegel op hol slaat, met de gekende pieken en dalen. Een theelepel kokosolie zorgt ervoor dat je langer verzadigd bent en houdt je bloedsuikerspiegel stabiel.

Op zoek naar gezonde gerechten? Dan ben je bij de blog The Healthy Ever After aan het juiste adres! Blogster Carmen bedenkt lekkere ontbijtjes, lichte lunches en heerlijke snacks.

Hémels lekker én bovendien gezond. Smullen zonder schuldgevoelens dus! Ook voor hotspots, lifestyle en beauty kan je terecht op haar blog.


Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje