A.Vogel Blog

Taal/Langue

focaccia met geitenkaas en olijven

Home / Recepten / Focaccia met geitenkaas en olijven

Focaccia met geitenkaas en olijven

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Een focaccia is een lekker aperitiefhapje. Deze zuiderse variant met geitenkaas is overheerlijk!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 porties

Hoe bereid je een focaccia met geitenkaas en olijven

Voedingswaarde per portie:

kcal
343
Kh
48
Eiwit
14
Vet
10

Leg de focaccia op een bakplaat en verbrokkel de kaas er over heen. Snijd de ui en de peperoni in kleine ringetjes, de olijven in fijne schijfjes en het teentje knoflook in kleine stukjes. Maak de rozemarijn fijn en mix alle ingrediënten met de olijfolie.


Verdeel het mengsel gelijkmatig over de focaccia en strooi er voor de smaak nog wat Herbamare en verse peper overheen.


Tot slot bak je hem in 10-15 minuten af.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje