A.Vogel Blog

Taal/Langue

Gezonde bosbessenmuffins

Home / Recepten / Gezonde bosbessenmuffins

Gezonde bosbessenmuffins

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Lekkere muffins die ook nog eens gezond zijn? Glutenvrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers. Wat wil je nog meer? Ze zijn heerlijk fris van smaak, niet te zoet en licht verteerbaar. Heerlijk als ontbijt of tussendoortje bij een kopje Bambu.

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 6 muffins

Hoe bereid je gezonde bosbessenmuffins

Verwarm de oven voor op 175 graden.


Meng in een kom de yoghurt met de honing en voeg de eieren toe. Roer alles goed door elkaar tot een gladde massa. Voeg het meel en de havervlokken toe en meng alles goed. Schep vervolgens voorzichtig de bosbessen erdoor en als laatste het bakpoeder.


Verdeel het mengsel over 6 muffinpapiertjes en zet 15 minuten in de oven. Indien ze na 15 minuten nog erg vochtig zijn, laat je ze best nog een minuutje extra staan. Als je erop duwt moeten ze nog lichtjes meeveren, anders zijn ze te droog.


Laat de muffins op een rooster afkoelen.


Bron: MyTaste

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje