background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Recept Bami goreng

 • Voorbereiding:  min
  Kooktijd:  min
 • Makkelijk
 • 4 p.
 • Prep: 30 min
 • Makkelijk
 • 4 p.
Recept Bami goreng

Mag het wat exotischer zijn? Deze overheerlijke Bambi Goreng doet je dromen van warmere oorden!

Ingrediënten

Recept Bami goreng

 1. Kook de noedels al dente in 2 liter kokend en gezouten water (gedurende 7 minuten). Laat de noedels uitlekken maar zorg dat ze nog een beetje met water bedekt zijn. Voeg de kurkuma toe, goed roeren en laten sudderen gedurende 15 minuten. Laat de noedels uitlekken en koel ze af in een bad met koud water.  
 2. Maak de groenten schoon, was ze en snij ze in reepjes. Maak de gele boleten en de Parijse champignons schoon en snij ze in schijfjes. Snij de ui in kleine blokjes.
 3. Verhit de olie in een grote pan of wok. Leg de uien erin en dek af.  Voeg daarna de gehakte knoflookteen toe, de gele boleten, de Parijse champignons en het wortelconcentraat. Laat sudderen op zacht vuur.
 4. Giet dan de bouillon erbij. Vervolgens beetje bij beetje de noedels en de resterende groenten toevoegen. Voor een betere smaak is het belangrijk de noedels en de groenten beetje bij beetje toe te voegen. Kruid elke keer nadat je een beetje noedels of groenten hebt toegevoegd bij met curcuma, curry, peper en Herbamare Original. Kruid de Mungobonenscheuten met Herbamare Aroma en de fijne kruiden vooraleer ze toe te voegen aan het gerecht.

Tip

Als groenten kun je kiezen voor wortelen, rode paprika, prei, kleine erwtjes, knolselder en tomaten in gelijke hoeveelheden.

 

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

Ik schrijf me in >