A.Vogel Blog

Taal/Langue

Spiced salad

Home / Recepten / Spiced salad

Spiced salad

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Serveer de salade (lauwwarm) in een diep bord of een breed mooi glas (staat leuk vanwege de kleurtjes) en bestrooi met de rest van de koriander. De saus serveer je er los bij .

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 1 portie

Hoe bereid je spiced salad

Voor de saus voeg je een half teentje geperste knoflook, citroensap, de helft van de koriander en (flink wat) peper en zout toe aan de yoghurt. Roer door en proef of het naar je zin is.


Halveer de kerstomaatjes en zet apart. Fruit 1 teentje geperste knoflook en de komijn in de olijfolie, voeg de tomaatjes en de spinazie toe en roerbak even (tot de spinazie wat geslonken is). Doe de kikkererwten erbij en warm goed door.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje