A.Vogel Blog

Taal/Langue

Kalkoenburger

Home / Recepten / Kalkoenburger

Kalkoenburger

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Je kan een avocado-salsa gebruiken als saus, of tzatziki. Een snuifje paprikapoeder in de tzatziki zorgt voor een beetje extra pit.

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 burgers

Hoe bereid je kalkoenburgers

Fruit de ajuinen in wat olijfolie tot ze licht bruin zijn. Doe ze daarna in een grote kom samen met de kalkoen en alle andere ingrediënten.


Maak met natte handen 4 hamburgers. Grill ze daarna of bak ze in een pan in wat olijfolie.


Snijd een ciabattabroodje open en leg er een hamburger tussen, samen met sla en de zongedroogde tomaatjes en wat fetakaas.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje