A.Vogel Blog

Taal/Langue

Waterkersboter

Home / Recepten / Waterkersboter

Waterkersboter

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Wist je dat je met waterkers een heerlijk broodbeleg op tafel kan toveren? Bijvoorbeeld waterkersboter, heerlijk op brood!

  • Kooktijd:
  • Makkelijk

Hoe bereid je waterkersboter

Meng de zachte hoeveboter met het citroensap, de mosterd en de Herbamare Original. Was en versnipper de waterkersblaadjes, de bieslookstengels en de lavas.


Vermeng met het hoevebotermengsel en doe het in een porseleinen potje. Zet koel weg. Dit is super lekker op brood en bij asperges.


Tip

Je oogst de waterkers best tussen maart en mei. De waterkersstengels kunnen tot 70 cm hoog worden. Gebruik alleen de blaadjes en oogst ze voor de witte bloeiende trossen bloemetjes zichtbaar zijn.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje