A.Vogel Blog

Taal/Langue

appeldip

Home / Recepten / Appeldip

Appeldip

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

An apple a day, keeps the doctor away. En met deze heerlijke appeldip erbij is het écht smullen!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 porties

Hoe bereid je appeldip

Neem twee lekkere appels, schil ze en snij ze in vieren. Verwijder het klokhuis en snij elk partje nog eens door.


Maak de dip klaar: voeg aan 125 g roomkaas wat honing toe en enkele druppels vanille essence. Roer goed.


Dip de partjes appel in deze saus en smul!


Tips:

Om te variëren kan je enkele druppels citroensap toevoegen, deze maken de dipsaus lekker fris van smaak.

In plaats van vanille essence kan je ook eens amandelessence nemen.


Voor een magere versie neem je magere kaas of hüttenkäse en voeg je stevia suiker toe.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje