A.Vogel Blog

Taal/Langue

bambuccino

Home / Recepten / Bambuccino

Bambuccino

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Een lekker kopje Bambu is een slimme keuze op elk moment van de dag. Nood aan afwisseling? Deze Bambuccino is overheerlijk!

  • Makkelijk
  • 1 kop

Hoe bereid je bambuccino

Verwarm de melk tot circa 60 graden en klop vervolgens op totdat het melkschuim half vloeibaar tot romig is.


Los de Bambu, de cacao en de rietsuiker op in een kop met 50 ml heet water. Voeg de opgeschuimde melk in één keer toe zodat er bruin schuim ontstaat.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje