A.Vogel Blog

Taal/Langue

bambu macchiato

Home / Recepten / Bambu macchiato

Bambu macchiato

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Een lekkere macchatio smaakt altijd. Deze cafeïnevrije variant is perfect voor elk moment van de dag!

  • Makkelijk
  • 300 ml

Hoe bereid je Bambu macchiato

Verwarm de melk (tot circa 60 graden), maar laat het niet koken.


Schuim de melk op – met de melkopschuimer of door opkloppen met een garde – en schenk dit in het glas.


Los 1 eetlepel Bambu op in een espressokopje kokend water en schenk dit onmiddellijk (maar voorzichtig) in het glas. Doe dit door het midden van het schuim, zodat de kenmerkende ‘lagen’ ontstaan.


Maak het geheel af met een beetje cacaopoeder als garnering.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje