background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Recept zeebaars met schorseneren

  • Voorbereiding:  min
    Kooktijd:  min
  • Medium
  • 2 p.
  • Prep: 20 min
  • Medium
  • 2 p.
Recept zeebaars met schorseneren

Een lekker visgerecht met een soepje van Herbamare Bouillonbasis en Herbamare Aroma, kort gebakken schorseneren en kastanjechampignons.

Ingrediƫnten

Recept zeebaars met schorseneren

  1. Schil de schorseneren, leg in citroenwater en kook ze gaar in een helft melk en een helft water. Giet af zodra ze beetgaar gaan. Bak ze mooi krokant aan in wat olijfolie. Breng op smaak met Herbamare Original.
  2. Snij de kastanjechampignons in 4 en bak deze mooi krokant aan, kruid af met Herbamare Original. Meng met de schorseneren en de bieslook.
  3. Maak de bouillon door de Herbamare Bouillonbasis op te lossen in kokend water. Voeg hierbij de gedroogde champignons en laat zachtjes koken. Zeef de jus en breng op smaak met peper en zout.
  4. Bak de filets aan, eerst op de velkant, kruid af.
  5. Schik de schorseneren en champignons in een diep bord. Begiet met de bouillon en voeg wat Herbamare Aroma toe. Schik hierop de vis.

Recept van Stijn Vandermeersch van The Art of Cooking.

 

Inspiratie nodig om gezond te blijven?

Ontvang elke maand tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang tips en weetjes over een gezonde lifestyle

Inschrijven >>