A.Vogel Blog

Taal/Langue

Zeebaars schorseneren

Home / Recepten / Op vel gebakken zeebaars

Op vel gebakken zeebaars met kortgebakken schorseneren

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Een lekker visgerecht met een soepje van Herbamare Bouillonbasis en Herbamare Aroma, kort gebakken schorseneren en kastanjechampignons.

  • Voorbereiding:
  • Medium
  • 2 porties

Hoe bereid je op vel gebakken zeebaars met kortgebakken schorseneren

Schil de schorseneren, leg in citroenwater en kook ze gaar in een helft melk en een helft water. Giet af zodra ze beetgaar gaan. Bak ze mooi krokant aan in wat olijfolie. Breng op smaak met Herbamare Original.


Snij de kastanjechampignons in 4 en bak deze mooi krokant aan, kruid af met Herbamare Original. Meng met de schorseneren en de bieslook.


Maak de bouillon door de Herbamare Bouillonbasis op te lossen in kokend water. Voeg hierbij de gedroogde champignons en laat zachtjes koken. Zeef de jus en breng op smaak met peper en zout.


Bak de filets aan, eerst op de velkant, kruid af.


Schik de schorseneren en champignons in een diep bord. Begiet met de bouillon en voeg wat Herbamare Aroma toe. Schik hierop de vis.


Recept van Stijn Vandermeersch van The Art of Cooking.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje