A.Vogel Blog

Taal/Langue

home / gezondheid / weerstand / neusspray

Verstopte neus?

Cinuforce neusspray + menthol

Cinuforce van A.Vogel is een neusspray die wordt toegepast bij neusverkoudheid, verstopte neus, bijholteproblemen en voorhoofdsholteproblemen. Cinuforce neusspray laat het neusslijmvlies slinken en maakt de doorgang naar de holtes vrij. Het verbetert de functie van de trilharen waardoor vreemde micro organismen effectief kunnen worden afgevoerd en het probleem verdwijnt: het drukkende gevoel in het hoofd neemt snel af en de neus komt weer vrij. Cinuforce kan, indien nodig, veilig langdurig gebruikt worden.

Neusspray opgelet voor verslaving

Neusspray? Opgelet voor verslaving!

Wist je dat er in België jaarlijks ongeveer 6 600 000 neussprays verkocht worden? Een hele hoop! En een groot deel daarvan wordt gekocht door dezelfde personen. Zij zijn namelijk verslaafd aan chemische neussprays met het schadelijke Xylametazoline.

Xylametalozine?

Xylometazoline is een schadelijke stof die in de meeste chemische neussprays zit. Het doet je neusslijmvlies slinken waardoor je weer lucht krijgt als je neus verstopt zit, maar het maakt je snel afhankelijk. Dit vanwege het rebound-effect: bij gebruik langer dan 3 – 5 dagen zwelt je neusslijmvlies nog meer op dan voor de behandeling. Daardoor voel je je nog benauwder dan tijdens een normale verkoudheid en dien je weer te sprayen.

Een natuurlijke neusspray is daarom een veiliger alternatief als je graag snel verlost wilt zijn van je verstopte neus. Cinuforce neusspray + menthol laat het neusslijmvlies slinken en maakt de doorgang naar de holtes vrij. Het verbetert de functie van de trilharen waardoor vreemde micro-organismen effectief kunnen worden afgevoerd en het probleem verdwijnt: het drukkende gevoel in het hoofd neemt snel af en de neus komt weer vrij. Cinuforce kan, indien nodig, veilig langdurig gebruikt worden.

Neusspray - Kans op bijholteontsteking

Langdurige verkoudheid? Kans op bijholteontsteking!

Gemiddeld zijn we drie keer per jaar verkouden. Dit uit zich in een miezerig gevoel met veel gesnotter, niesbuien en een zwaar hoofd. Meestal nemen de klachten na enkele dagen af. Blijft de verkoudheid iets langer aanhouden, dan kunnen bijholteproblemen ontstaan. Daarbij zwelt het slijmvlies in de neus zo op dat de neusholtes afgesloten geraken. Hierdoor kunnen de trilhaartjes stof, slijm en vreemde micro organismen niet meer naar de neusholtes afvoeren. De vreemde micro organismes in de holtes krijgen zo de kans zich te vermenigvuldigen waardoor er problemen in de holtes kunnen ontstaan.

Je herkent een bijholteprobleem aan een hevig bonzend hoofd, boven of achter de ogen een vervelend gevoel, een drukkend gevoel bij de holten (vooral bij het vooroverbuigen), een verstopte neus, of een geelgroene afscheiding uit de neus en een hogere lichaamstemperatuur. Om bijholteproblemen en andere complicaties te voorkomen moet elke (neus)verkoudheid serieus genomen worden. Hoe korter de verkoudheid duurt, hoe kleiner de kans op bijkomende problemen. Een neusspray kan helpen om je verkoudheid onder controle te houden.

Verslaafd aan neusspray

Verslaafd aan neusspray? Zo kom je er vanaf!

Klik om te vergroten!

Laatste wijziging op deze pagina: 22-12-2017

0 artikelen in winkelwagentje