A.Vogel Blog

Taal/Langue

Blotevoetenpad

Op donderdag 17 mei 2012 werd de nieuwste natuurbelevenis in de A.Vogel tuinen geopend: het blotevoetenpad. Hoe voelt het om op mos te lopen? Wat is het effect van de pepermuntplant op een vermoeide voet? En hoe voelen verschillende grondsoorten met de voeten aan? De korte wandeling met verschillende voelbelevenissen eindigt bij een waterbron naast de speeldernis.

Wandeling (1 of 4 kilometer)

Een gratis wandelgids (bij de entree verkrijgbaar) geeft meer informatie over diverse planten, bomen en kruiden en over andere bezienswaardigheden ter plaatse. Volg de borden en verplaats je al lezende door de A.Vogel tuinen (1 kilometer) of wandel de tocht van 4 kilometer over landgoed Zwaluwenburg.

Speurtocht voor kinderen

In de A.Vogel tuinen is een nieuwe, leuke en leerzame speurtocht uitgezet voor kinderen. De gratis wandelgids (bij de entree verkrijgbaar) bevat een pagina waar kinderen de oplossingen van de vragen die op de speurtochtborden staan kunnen invullen. Wanneer kinderen de ingevulde puzzel laten zien bij de landgoedwinkel dan krijgen ze een prijs.

Trimbaan

Een sportieve buitenactiviteit. Volg de instructies op de bordjes langs de trimbaan en werk zo aan jouw gezondheid.

Speeldernis

De Speeldernis is een speeltuin met attributen van voornamelijk natuurlijke materialen. Kinderen tot 12 jaar kunnen hier klimmen en klauteren, balanceren op de evenwichtsbalk en zwieren en zwaaien met de kabelbaan. Op het veldje kunnen ze lekker rennen, ravotten of voetballen.

Volg A.Vogel op Facebook

0 artikelen in winkelwagentje