A.Vogel Blog

Taal/Langue

Samen op weg naar een stressvrij leven! 

Heb je veel last van stress in je leven? Dan is het belangrijk dat je leert om je op tijd en stond te ontspannen. Op die manier blijf je de stress immers de baas en blijf je in evenwicht. Vind jij het erg moeilijk om tijd te maken hiervoor? Of heb je helemaal geen idee hoe je hieraan begint? Dan is de A.Vogel Stresscoach iets voor jou: zij neemt je bij de hand en toont je de weg naar een stressvrij leven. En dat in 3 simpele stappen! 

Schrijf je gratis in voor de A.Vogel Stresscoach

Als je je inschrijft voor de A.Vogel stresscoach, ontvang je de komende weken 3 mails met daarin de nodige tips & tricks om met stress om te gaan en ontspanningsoefeningen om jezelf te ontspannen. 

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang snel je eerste mail van onze stresscoach!

 *
 *
Blijf stress de baas met Passiflora complex forte

Blijf stress de baas met Passiflora complex forte

Passiflora forte van A.Vogel is een extra krachtig, natuurlijk middel dat helpt bij kortstondige stress, innerlijke onrust en spanning. Passiflora forte geeft je ook een duwtje in de rug bij spannende situaties en wanneer je niet goed bestand bent tegen geestelijke druk en inspanning. Het werkt snel, terwijl lichaam en geest fris en alert blijven. Dit dankzij de kalmerende kruiden citroenmelisse (krampopheffend op de buik), passiebloem (ontspannend) en valeriaan (tegen trillen en nervositeit).

Jouw mening telt

Vond je de informatie op deze pagina interessant? Laat van je horen in de reacties onder dit bericht. Bedankt, Marina Cluysen.

0 artikelen in winkelwagentje