A.Vogel Blog

Taal/Langue

carpaccio van courgettes

Home / Recepten / Carpaccio van courgettes

Carpaccio van courgettes

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Een carpaccio van courgettes is een leuke variant op de klassieke carpaccio. Lekker en licht!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 porties

Hoe bereid je een carpaccio van courgettes

Met behulp van een penseel strijk je een druppel olijfolie uit in elk van de 4 borden. Strooi er daarna lichtjes wat Herbamare Original overheen. Was de courgettes. Niet schillen! Snijd de courgettes in zeer dunne schijfjes en schik deze als een traditionele carpaccio op het bord tot dit bedekt is. Laat de randen onbedekt. Hak de gepelde teentjes knoflook, ui en sjalot zeer fijn en laat ze uitzweten in de olie.


Voeg er vervolgens de fijngehakte peterselie, Molkosan, Herbamare Original, Herbamare Aroma, Herbamare Bouillonbasis en peper van de molen aan toe. Meng dit alles op een matig vuur (niet te warm) en breng het heel dun met een penseel op de carpaccio aan.


Laat het minstens één uur marineren. Bestrooi het geheel daarna met de kaasschilfers en serveer met een lekkere snee zuurdesembrood.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje