A.Vogel Blog

Taal/Langue

Green cuisine

Home / Recepten / Green cuisine

Green cuisine

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Een gezonde lunch. Vullend en toch licht!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 1 portie

Hoe bereid je green cuisine

Snijd de houtachtige einden van de asperges (ongeveer 4 cm) af. Vul een kookpot met water en leg daar de asperges in. Breng het water aan de kook. Zet het vuur uit zodra het water kookt en laat de asperges nu nog 4 minuten verder garen in het water.


Giet ze af in een zeef en spoel ze met koud water tot ze helemaal koud zijn. Snijd de asperges in kleine stukjes en halveer de cherrytomaatjes. Maak nu de basilicum-olie door een flinke handvol basilicumblaadjes te pureren met de olijfolie en de Herbamare en peper. Dit kan met een staafmixer of in een vijzel, maar je kunt ook de blaadjes heel fijn snijden en dan met de olijfolie mengen.


Doe de asperges, tomaatjes en rucola in een schaal en giet de basilicumolie erover.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje