A.Vogel Blog

Taal/Langue

Mousse van mojito

Home / Recepten / Mousse van mojito met crumble van noten, kokos en granaatappel

Mousse van Mojito met crumble van noten, kokos en granaatappel

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

De munt in dit dessert bevordert je spijsvertering. Granaatappel en limoen zitten vol vitamine C. Kokos, noten en dadels bevatten veel vezels. Avocado hoort bij de categorie superfood!

  • Voorbereiding:
  • Medium
  • 4 porties

Hoe bereid je een mousse van Mojito met crumble van noten, kokos en granaatappel

Voor de crumble meng je de walnoten, hazelnoten, kokos en het zout en mix je dit fijn. Daarna de agavesiroop en dadelstukjes toevoegen en goed mengen. Verdeel deze massa over vier glaasjes of schaaltjes en zet deze 15 minuten in de koelkast of een andere koele ruimte.


Mix ondertussen het avocadovlees met het limoensap, de Molkosan Fruit, de agavesiroop en de munt tot een fijne mousse. Voeg de kokosroom toe. Giet het geheel over de hard geworden crumble-bodem. Dek de schaaltjes af met folie en zet nog eens drie uur in de koelkast.


Voor het opdienen versieren met een schijfje limoen, de granaatappelzaadjes en een muntblaadje.


Tip

Agavesiroop is gezonder dan gewone suiker. Het blijft echter wel calorierijk, dus overdrijf er niet mee.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje