A.Vogel Blog

Taal/Langue

Kip met kruiden

Home / Recepten / Kip met kruiden

Kip met kruiden

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Dien de kip op met een frisse salade of met seizoensgroenten.

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • Voor 8 kippenbillen

Hoe bereid je kip met kruiden

Snij de hele kip in 8 stukken. Smelt de boter. Vermeng de kruiden, de paprika en de Herbamare. Strooi deze mengeling over de stukken kip en wrijf ze er goed mee in. Laat de kippenstukken marineren gedurende een half uur.


Bak de stukken kip in de oven (op 180° en met de ovendeur op een kier) of op de barbecue gedurende 30 à 40 minuten. De stukken kip moeten knapperig en goudbruin zijn.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje