A.Vogel Blog

Taal/Langue

Gastronomisch roerei

Home / Recepten / Gastronomisch roerei

Gastronomisch roerei

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Lekker ontbijten of uitgebreide brunch? Dan is een roerei onmisbaar. Van deze gastronomische versie zal je zeker een extra portie willen!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 2 porties

Hoe bereid je een gastronomisch roerei

Klop de eieren los met een vork samen met de dikke sojaroom en kruid met Herbamare Original. Doe een beetje olie in de warme pan en giet het eimengsel erbij. Doe een deksel op de pan.


Van zodra de omelet begint in te dikken, voeg je de gekiemde graanzaden erbij en roer je oppervlakkig deze zaden onder het eimengsel. Laat het roerei op een zacht vuur verder garen. Haal van het vuur, versier naar smaak en dien dadelijk op.


Tip

Versier je roerei naar smaak met verse scheuten, zalmreepjes, tomatenblokjes, garnaaltjes, gemalen kaas.

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje