A.Vogel Blog

Taal/Langue

glutenvrije bananenpannenkoekjes

Home / Recepten / Bananenpannenkoekjes

Glutenvrije bananenpannenkoekjes

9,5

2 beoordelingen Geef je waardering

Wie houdt er niet van pannenkoeken? Overheerlijk! Deze bananenpannenkoekjes zijn een lekker en gezond alternatief!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 kleine pannenkoekjes

Hoe bereid je glutenvrije bananenpannenkoekjes

Prak de bananen fijn met een vork. Voeg de eieren erbij en klop het geheel tot een glad ‘deeg’.


Zet een pan met wat kokosolie op een middelmatig vuur. Als de pan warm is, giet je een lepel beslag in de pan. Bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.


Smakelijk!

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje