A.Vogel Blog

Taal/Langue

Bananenpannenkoeken

Home / Recepten / Bananenpannenkoeken

Bananenpannenkoeken

9,0

1 beoordelingen Geef je waardering

Het is altijd feest wanneer er pannenkoeken op het menu staan. Met deze bananenpannenkoeken is het feest helemaal compleet, want lekker én gezond!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 1 portie

Hoe maak je bananenpannenkoeken?

Meng met een staafmixer de eieren, banaan, havermout, Herbamare en kaneel. Verhit wat roomboter in de pan. Maak met het bananenmengsel 3 kleine pannenkoekjes of 1 grote pannenkoek in de pan en laat deze op laag vuur in ongeveer 4 minuten voor elke kant goudbruin worden. Let op: de pannenkoek kan snel aanbranden als het vuur te hoog staat!


Eet de pannenkoek met wat honing erop. Je kan er eventueel nog wat extra schijfjes banaan en wat bosvruchten bij serveren. 

 

Foto door foodblogster Nele Daems van groenemonster.com

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje