A.Vogel Blog

Taal/Langue

0 artikelen in winkelwagentje

 

Wereld Menopauzedag: download gratis het MenoVitaal e-book t.w.v. 14.95€!

door Marina Cluysen, op 13 september 2016, Lifestyle

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Download het gratis E-book

Drrrr… Tromgeroffel! We hebben iets te vieren vandaag! MenoVitaal bestaat binnenkort 1 jaar (op 6 oktober plaatste ik mijn allereerste blogpost!) én op 18 oktober is het weer Wereld Menopauzedag. Redenen genoeg om iets ‘speciaals’ te doen! Wat denk je van een E-book over de overgang? Beter nog: een MenoVitaal e-book 🙂! Zoals je van ons gewoon bent boordevol interessante artikels over de overgang, geschreven door overgangsexperte Leen Steyaert en ervaringsdeskundige Marina Cluysen (ikzelf dus ;-)). Hebben? Lees hieronder hoe je het gratis kan downloaden!

Een e-book is super handig: je kan het simpelweg downloaden op je computer (eventueel afprinten) en vervolgens kan je het altijd en overal lezen! En extra leuk? Je kan het e-book t.w.v. 14.95€ nu gratis downloaden :-)!

Wereld Menopauzedag

Wereld Menopauzedag

In 1984 werd Wereld Menopauzedag in het leven geroepen door de International Menopause Society en de World Health Organisation. Sindsdien staat 18 oktober elk jaar opnieuw helemaal in het teken van de overgang. Om vrouwen in de overgang een hart onder de riem te steken en hen te laten weten dat ze niet alleen zijn met hun overgangsklachten.

Want de overgang? Die is toch nog altijd een beetje taboe. Wereld Menopauzedag wilt daar verandering in brengen, zodat vrouwen openlijk over hun zorgen en klachten kunnen praten!

E-book MenoVitaal: “De overgang? Alles wat je moet weten (Maar wat niemand je vertelt)!”

Wij bij MenoVitaal vinden ook dat er nog altijd te weinig gesproken wordt over de overgang. En wanneer er wél over gesproken wordt, gaat het meestal over de klassiekers (opvliegers, weet je wel). Vaak is de informatie die je vindt, dan ook nog eens onjuist of onvolledig.

Daarom komen wij nu met ons MenoVitaal boek. Een e-book weliswaar, maar toch, een boek :-)! Met daarin alles wat je moet weten over de overgang en menopauze (maar wat niemand je ooit vertelt)! Zo lees je er tips voor de meest voorkomende overgangsklachten, meer info over de oorzaak van opvliegers, het effect van stress op je overgangsklachten, de voordelen van sporten tijdens de overgang, … én verschillende gezonde en lekkere recepten specifiek voor vrouwen in de overgang!

Hebben? Download het E-book t.w.v. 14.95€ nu GRATIS!

E-book MenoVitaal

Vond je dit artikel interessant? Misschien vinden jouw vrienden dat ook… Deel het snel!

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld

Typ hier de letters die je in het kadertje hierboven ziet staan.

Reacties

  • tinne, 1 jaar geleden

    Maandstonden komen niet door wel buikpijn en precies dat het gaat komen maar zou dat kunnen door ijzertekort en foliumzuur ??

    • Marina, 1 jaar geleden

      Beste Tinne, nee dat komt niet speciaal door tekort aan ijzer of foliumzuur. Het heeft alles te maken met de schommelingen in je oestrogeenbalans. Het lichaam denkt dat het ongesteld moet worden want het is aan een bepaald ritme gewoon maar door de schommelingen in de oestrogeen balans en doordat er maar weinig eitjes meer over zijn in de eierstokken, komen de maandstonden niet, minder of slechter door. Niets om je zorgen over te maken. Je kan een voedingssupplement met teunisbloemolie nemen. Dat bevat veel GLA, een essentieel vetzuur dat helpt om je hormonenbalans evenwichtig te houden. Gebruik elke dag wat soja en lijnzaad. Dit soort voeding helpt zeer goed om overgangsklachten te verminderen en is ook goed tegen veroudering van de organen. Heb je er desondanks toch nog té veel last van, breng dan een bezoekje aan je huisarts of gynaecoloog. Lees ook het e-book eens door. Er staan talloze tips in om je menopauze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen en om goed gezond te blijven.