Wat kan ik doen aan mijn slaapproblemen en tegen de (vooral) nachtelijke opvliegers ?

door Leen Steyaert, op 17 oktober 2015, Q&A door Leen Steyaert

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Q&A overgang

Een opvlieger ’s nachts wordt nachtelijk zweten genoemd. Ik raad je aan om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken in je slaapkamer: bedlinnen van natuurlijke stoffen en een katoenen of zijden nachthemd. Neem verder de klassieke slaaphygiëne in acht: vermijd ’s avonds zware maaltijden, alcohol en koffie, kijk niet naar spannende films of verhitte debatten op tv en zorg voor voldoende verduistering in je slaapkamer.

Tips bij nachtelijke opvliegers

Smeer eventueel wat lavendelolie op je voetzolen of spray het op je kussensloop. Neem één of twee tabletten magnesium voor het slapengaan (200 tot 800 mg). Dit ontspant je spieren en verhindert dat je spierkrampen krijgt. Neem een glas water mee naar je slaapkamer. Door het grote vochtverlies kan je soms hevige dorst krijgen door nachtelijke opvliegers. Leg een boek op je nachttafeltje. Het is beter om ’s nachts wat te lezen tot de slaap terugkomt, dan om wakker te liggen en te stressen omdat je niet kunt slapen.

Slaap je toch nog slecht? Neem dan A.Vogel Dormeasan (forte). De krachtige combinatie van 5 rustgevende planten (valeriaan, passiebloem, haver, hop en citroenmelisse) in Dormeasan bevordert een gezonde nachtrust en helpt om fris en uitgerust te ontwaken.

Gezonde groeten,
Leen

Famosan Salvia: bij opvliegers en (nachtelijk) transpireren

Famosan Salvia is een krachtig zuiver natuurlijk product Famosan-Salvia voor vrouwen in de overgang of menopauze dat specifiek helpt bij (nachtelijke) opvliegers en nachtelijk transpireren.

Het product is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijk inzichten en bevat een sterk geconcentreerd salvia-extract dat je lichaam op 100% natuurlijke wijze ondersteunt.

En dat betekent dat het natuurlijke overgangsproces gewoon intact blijft.

Vond je dit artikel interessant? Misschien vinden jouw vrienden dat ook… Deel het snel!

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld

Typ hier de letters die je in het kadertje hierboven ziet staan.