A.Vogel Blog

Taal/Langue

0 artikelen in winkelwagentje

 

Ik heb (’s nachts) erg veel last van jeukende benen. Komt dit door de overgang?

door Leen Steyaert, op 5 juli 2016, Q&A door Leen Steyaert

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Q&A overgang

Jeuk is een veelgehoorde klacht bij vrouwen tijdens de overgang. Door de oestrogeendaling drogen je slijmvliezen (ogen, mond, huid) uit en kan je huid erg ‘trekkerig’ en droog aanvoelen. Dit kan enorme jeuk geven. Douch of baad je in ieder geval niet teveel of te warm en gebruik alleen zachte producten die je huid niet uitdrogen. Wrijf je benen nadien in met een natuurlijke olie.

Belangrijk is om de huid te voeden. Eet veel vette vis of neem supplementen in met omega 3 en omega 7. Omega 7 vind je in duindoornbesolie. Drink veel zuiver water en vermijd het eten van melkproducten, suikers en alcohol. Soms kunnen verhitte, jeukende benen ook duiden op teveel gifstoffen in het lichaam. Volg dan de gegeven adviezen en drink dan brandnetelthee of thee van mariadistel.

Aesculaforce-forteAesculaforce forte is een krachtig, natuurlijk middel dat helpt bij zware benen.  Het zorgt voor het behoud van een goede circulatie in de benen. Daardoor geeft het je welkome ondersteuning bij  (zichtbaar) ontsierde boven- en onderbenen.

Bovendien heeft Aesculaforce forte een aangename invloed op zware, vermoeide en extra belaste benen. Vooral mensen met een staand beroep (zoals onderwijzers, winkelpersoneel en koks) kunnen steun nodig hebben voor het behoud van een goede circulatie en sterke kanaalwanden.

Gezonde groeten,
Leen

Vond je dit artikel interessant? Misschien vinden jouw vrienden dat ook… Deel het snel!

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld

Typ hier de letters die je in het kadertje hierboven ziet staan.