Kan ik de anticonceptiepil blijven nemen als ik in de overgang zit?


Leen Steyaert

Je kan er inderdaad voor kiezen om, in overleg met je arts, de pil te blijven nemen. Er zijn vrouwen die door het doornemen van de pil totaal geen overgangsklachten ervaren, anderen ervaren er net meer klachten door.

De anticonceptiepil is namelijk niet bestemd om overgangsklachten op te vangen. De dosis oestrogenen is veel te hoog.Je kan beter kiezen voor een natuurlijk product zoals Famosan Overgang Totaal.

Famosan Overgang Totaal met duindoornbes

Famosan Overgang Totaal bevat een combinatie van plantenextracten Famosan-Overgang-Totaal en mineralen die een brede ondersteuning geven bij overgangsklachten.

Cimicifuga helpt je lichaam te ondersteunen en in balans te blijven en gaat opvliegers tegen. Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding en (vet)stofwisseling en een gezonde huid, haar en nagels. Dankzij de Magnesium blijf je je prettig en energiek voelen tijdens overgang.

Tenslotte helpt duindoornbes bij een droge huid, ogen, vagina en mond.

Gezonde groeten,
Leen

In de overgang?

 

Gelukkig bestaan er ook heel wat natuurlijke methoden om overgangsklachten te behandelen. Het voordeel van natuurlijke middelen is dat het overgangsproces zelf intact blijft. Soms kan het wel even duren voor de behandeling aanslaat; de natuur heeft tijd nodig. Hou in elk geval steeds je arts op de hoogte van alle (natuurlijke) behandelingen die je volgt.

Anderen kochten ook

60st

€ 18,99

Plaats in winkelwagen

Famosan Salvia

Helpt bij opvliegers en nachtelijk transpireren. Veilig langdurig te gebruiken - zonder …
Meer weten

Laatste wijziging op deze pagina: 29-05-2018

Ontvang elke maand tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang tips en weetjes over een gezonde lifestyle

Inschrijven >>