A.Vogel Blog

Taal/Langue

0 artikelen in winkelwagentje

 

Kan ik al mijn menopauzeklachten aanpakken met één product?

door Leen Steyaert, op 12 april 2016, Q&A door Leen Steyaert
0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Q&A overgang

Heb je last van diverse menopauzeklachten (slapeloosheid, opvliegers, stemmingswisselingen, …)? Dan vraag je je waarschijnlijk af of je al die klachten met 1 product kan aanpakken.

Er zijn tegenwoordig zeer veel natuurlijke producten op de markt die je menopauzeklachten kunnen verzachten of zelfs verhelpen. Aan zelfzorg doen is goed, maar informeer je vooraf goed. Het  is soms heel moeilijk om door het bos te bomen te zien. Veel natuurlijke producten zijn niet op een eerlijke wijze geteeld en bevatten daardoor veel pesticiden.

Hulp bij algemene menopauzeklachten

Een zeer goed, werkzaam product is A.Vogel Famosan Overgang Totaal. Het bevat een mooi gamma aan ondersteunende mineralen zoals magnesium en zink en plantenextracten zoals cimicifuga en duindoornbesolie.

Ook Famosan Salvia is een prachtig product ter ondersteuning van opvliegers. Voor vrouwen die gemakkelijk blaasproblemen hebben is Cranberry Monarda de oplossing.

Wanneer je eerder last hebt van algemene menopauzeklachten, zonder dat er eentje echt uitspringt, is Famosan Overgang Totaal perfect voor jou. Het bevat:
•    Cimicifuga tegen opvliegers, (nachtelijk) transpireren en stemmingswisselingen;
•    Duindoornbes tegen droge huid, ogen, vagina en mond;
•    Zink voor een normale hormoonhuishouding en (vet)stofwisseling, voor het gezond houden van huid, haar en nagels;
•    Magnesium voor geestelijke veerkracht, het geheugen en emotionele balans, bij vermoeidheid en futloosheid, voor het behoud van soepele spieren en sterke botten.

Gezonde groeten,
Leen

Vond je dit artikel interessant? Misschien vinden jouw vrienden dat ook… Deel het snel!

0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld

Typ hier de letters die je in het kadertje hierboven ziet staan.

Reacties

 • Anita, 2 jaar geleden

  Ik gebruik nu al een paar jaar Zumenon. Op voorschrift van de dokter. Ben wel 10 kilo bijgekomen en dit niet van teveel te eten. Ik durf zelfs geen koekjevof zo te eten tussendoor. Heb het er zeer moeilijk mee. Kan ik overstappen naar iets natuurlijks ? En voor mijn gewicht ? Ik heb een spierziekte en kan dus geen oefeningen doen zelfs niet of heel weinig fietsen. Kunnen jullie mij helpen !

  • Marina Cluysen, 2 jaar geleden

   Dag Anita, best vraag je nog eens aan je dokter of het echt nodig is dat je dit product nog inneemt. Indien niet, dan kan je ermee stoppen en een paar maanden bekijken of je nog veel last hebt van overgangsklachten.
   Je kan dan kiezen voor een natuurlijk middel uit ons A.Vogel Famosan gamma. Je vindt alle info daarover op http://www.avogel.be Indien je niet veel aan beweging kan doen, verbruik je ook niet veel caloriëen. Daar hou
   je dus best rekening mee bij het bepalen van je dagelijkse voeding. Gewone, verse, natuurlijke en biologische voeding is het beste en aangepaste porties. Fabrieksvoeding bevat veel kunstmatige stoffen, suiker en zout. Deze zaken kunnen je gewicht nadelig beïnvloeden omdat ze bvb je lichaam vocht laten ophouden. Tegenwoordig kan je ook onder begeleiding aangepaste lichte oefeningen doen in afslankinstituten of er andere behandelingen volgen die je helpen je overtollig gewicht te verliezen en je nieuwe gewicht te behouden zonder dat je zware inspanningen moet leveren. Het proberen waard, zou ik zeggen.