A.Vogel Blog

Taal/Langue

Dossier vaginale klachten Welke producten gebruiken voor de vagina?

Intieme vraag? Persoonlijk advies
  • Welk product voor jouw klachten?

    Vul onze korte vragenlijst in en ontdek meteen welk product het beste past bij jouw vaginale klachten. Productadvies>

  • Multi-Gyn ActiGel

    Multi-Gyn Actigel behandelt bacteriële vaginale ongemakken en vermindert onaangename geur en afscheiding. Klik hier!

  • Intieme vraag? Persoonlijk advies

    Onze specialisten helpen je bij al jouw vragen over vaginale klachten. Klik hier voor contact en meer informatie.

Home / Klachten / Dossier vaginale klachten / Welke producten gebruiken voor de vagina?

Welke producten gebruiken voor de vagina?

Je vagina is een zeer gevoelige zone. Wanneer je deze niet verzorgt en behandelt zoals het hoort, krijg je al snel te maken met vaginale klachten. Dit doordat het ecosysteem van schimmels en bacteriën (die vreedzaam naast elkaar leven in je vagina) snel verstoord kan raken. 

Wil jij jouw vaginale flora niet uit evenwicht halen en vaginale klachten voorkomen (of behandelen)? Dan is het heel belangrijk om een correcte intieme hygiëne te hanteren, met gebruik van de juiste producten voor je vagina! 

De natuurlijke Multi-Gyn producten voor je vagina

Het uitgebreide gamma van Multi-Gyn biedt voor elk vaginaal ongemak een snelle oplossing. Verlos jezelf van ongemakken zoals vaginale jeuk, schimmelinfecties, irritatie, droogheid, onaangename geurtjes en overmatige afscheiding. Multi-Gyn werkt onmiddellijk en is gemakkelijk in gebruik. De Multi-Gyn producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en vrij van conserveermiddelen en alcohol. De producten kunnen in combinatie met medicatie gebruikt worden en tijdens zwangerschap en borstvoeding.

De producten van Multi-Gyn ondersteunen een gezonde vaginale flora en een optimale intieme hygiëne.

Een overzicht van de Multi-Gyn producten: 

1. Multi-Gyn ActiGel bij vaginale jeuk, afscheiding en onaangename geur

Multi-Gyn ActiGel wordt wereldwijd door miljoenen vrouwen gebruikt om vaginale klachten als jeuk, afscheiding en een onaangename geur te behandelen en te verlichten.

De gel bevat plantaardige extracten die de vaginale flora optimaliseren en schadelijke bacteriën op een natuurlijke wijze neutraliseren.

Meer over Multi-Gyn ActiGel >>

 

 

2. Multi-Gyn IntiSkin Bij jeuk en irritatie van de huid rond de vagina

Multi-Gyn IntiSkin is een spray die jeuk en irritatie van de huid rond de vagina verlicht (bijvoorbeeld na het scheren) en onaangename geurtjes neutraliseert. De spray is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, is verzachtend en geeft een fris gevoel.

Meer over Multi-Gyn IntiSkin >>

 

 3. Multi-Gyn FloraPlus voor een gezonde vaginale flora

Multi-Gyn FloraPlus is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De gel bevat naast plantaardige extracten ook prebiotische bestanddelen. Deze prebiotica stimuleren de groei van nuttige melkzuurbacteriën en ondersteunen een gezonde vaginale flora. 

Meer over Multi-Gyn FloraPlus >>

 4. Multi-Gyn LiquiGel bij vaginale droogheid

Om vaginale droogheid te behandelen, kan je gebruik maken van Multi-Gyn LiquiGel, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De gel bevat naast plantaardige extracten ook glycerine van plantaardige oorsprong. Dit vult het natuurlijke vaginale vocht aan en zorgt voor een langdurige bevochtiging.

Meer over Multi-Gyn LiquiGel >>

Welk product voor jouw vaginale klachten?

Weet je niet zeker welk Multi-Gyn product het beste past bij jouw vaginale klachten? Vul dan onze korte vragenlijst in en ontdek meteen welk product wij adviseren! Producthulp>

Laatste wijziging op deze pagina: 21-12-2017

 

0 artikelen in winkelwagentje