A.Vogel Blog

Taal/Langue

Home / Klachten / Reisapotheek

Zorgeloos op vakantie met de natuurlijke reisapotheek van A.Vogel

0

Zon zee strand, een trektocht door de bergen of toch liever cultuur opsnuiven? Wanneer het mooie weer aanbreekt en de zomer in aantocht is, kriebelt het bij vele mensen om op reis te vertrekken. Vooraleer je afreist, overloop je best even een checklist: is de koffer stevig dicht, zijn de reisdocumenten in orde, is je huis goed afgesloten en is de reisapotheek volledig?

Een reisapotheek is een must in elke bagage, of je nu op een lange exotische reis vertrekt, of liever een citytrip onderneemt. In de ideale reisapotheek zitten producten voor de preventie en behandeling van de meest voorkomende reiskwaaltjes. Zorg dat je daarop voorzien bent en neem jouw A.Vogel's reisapotheek mee!

Te snelle stoelgang
Eenmaal op reis willen we ons uiteraard graag verdiepen in de lokale cultuur. Zoals velen helaas reeds hebben ondervonden zijn onze darmflora niet altijd in staat om de lokale specialiteiten en gerechten op te vangen. Een plotse verandering in het eetpatroon kan voor heel wat problemen zorgen met een dunne stoelgang als meest voorkomende gevolg.

Vooral in warme landen is de hygiëne niet altijd even goed. Al snel drinkt of eet men iets waardoor men in de problemen komt. Om dit aan te pakken is er A.Vogel Tormentavena. Dit natuurlijke product met bestanddelen uit de wortel van Potentilla erecta heeft een positieve invloed op de darmfunctie en draagt bij tot een goede spijsvertering.

Gevoelige spieren
Ook gevoelige spieren komen veel voor op vakantie. We bewegen veel en doen activiteiten die we niet gewoon zijn. A.Vogel Arnica forte gel bestaat uit geconcentreerd Arnica montana flores extract en kalmeert en herstelt. Daarnaast helpt de gel ook uitstekend bij blauwe verkleuringen, builen en kneuzingen.

Opgeblazen gevoel
Door andere eetgewoonten op reis kun je wel eens hinder ondervinden van een opgeblazen gevoel. Boldocynara forte van A.Vogel kan dan helpen. Boldocynara forte van A.Vogel is een 100% natuurlijk middel dat de functie van lever en gal ondersteunt. Het product heeft een goede invloed op de vertering van vetten en helpt bij een opgeblazen gevoel na het eten. Dat komt doordat Boldocynara forte een krachtige concentratie artisjok (Cynara scolymus) bevat: een plant die erom bekend staat de spijsvertering goed te ondersteunen.

Gezonde urinewegen
Door veel in het zwembad te vertoeven of de hele dag met nat zwemgoed rond te lopen, kunnen je urinewegen of die van je kinderen wat gaan opspelen. Cranberry Monarda van A.Vogel bevat echte guldenroede (Solidago virgaurea) en helpt bij het handhaven van gezonde urinewegen. Dit krachtige product met 3-in-1 formule op basis van heilzame planten zoals veenbes, monarda, echte guldenroede, Oost-Indische kers en mierikswortel zorgt voor een normale functie van de urinewegen.

Vocht ophouden
Bij lange reizen en warm weer slaat het lichaam meer vocht op dan normaal. Gevolg: gezwollen voeten en benen. Dit is een ongemak waar vooral vrouwen mee te maken krijgen. Solidago forte van A.Vogel bevat een krachtig extract van de heilzame guldenroede en ruwe berk. Zo behoudt je lichaam een optimale vochtbalans. Bovendien werkt het vochtafdrijvend en zorgt het voor een goede doorspoeling van de urinewegen.

Denk aan je weerstand
Na een jaar hard werken, heeft je lichaam een pauze nodig. Veel mensen beginnen bijgevolg vaak vermoeid aan hun vakantie en zijn zo sneller vatbaar voor allerlei zomerkwaaltjes. De airconditioning in auto’s en vliegtuigen doet hier geen goed aan en zorgt voor een snellere verspreiding van de virussen. Het is dus belangrijk om je weerstand op peil te houden, zowel voor als tijdens en na je vakantie. Echinaforce kauwtabletten met vitamine C zorgen voor een ijzersterke weerstand. Pluspunt: de tabletten zijn makkelijk in te nemen op elk moment van de dag, en dat zonder water.

Met deze reisapotheek van A.Vogel kan je goed voorbereid aan je reis beginnen. Om optimaal te genieten van die welverdiende vakantie.

A.Vogel wenst je een super prettige vakantie toe!

Laatste wijziging op deze pagina: 07-11-2017

Volg A.Vogel op Facebook

Bestel nu online

De A.Vogel reisapotheek en ontvang een gratis pillendoosje

Contact

Schrijf ons:

Of bel onze gezondheidslijn:
Maandag - vrijdag 09:00-17:00u
        

0 artikelen in winkelwagentje