A.Vogel Blog

Taal/Langue

Home / Dossiers / Welke medicatie tijdens zwangerschap? A.Vogel voedingssupplementen geschikt voor zwangere vrouwen

Welke medicatie tijdens zwangerschap?

A.Vogel voedingssupplementen geschikt voor zwangere vrouwen

0

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, moet je wat meer aandacht geven aan wat je eet of drinkt. Bepaalde voedingsmiddelen hebben immers een negatief effect tijdens de zwangerschap of op de melkproductie. En ook medicatie en zwangerschap gaan niet altijd even goed samen. Daarom moet je goed opletten met wat je inneemt aan gezondheidsproducten en medicatie tijdens je zwangerschap. Zelfs natuurlijke middelen (voedingssupplementen) kunnen een minder gunstige invloed hebben. Een gewaarschuwde mama is er twee waard!

Zwangerschap en medicatie

Gebruik tijdens de zwangerschap alleen medicatie die je arts of verloskundige heeft voorgeschreven. Hoewel natuurlijke gezondheidsproducten in het algemeen met een gerust gevoel gebruikt kunnen worden, mag je ook enkele van deze preparaten tijdens de zwangerschap en zolang er borstvoeding wordt gegeven niet gebruiken.

In de bijsluiter wordt dit vermeld onder 'Niet gebruiken bij: 'of 'Contra indicatie'. Overleg bij twijfel altijd met je behandelend arts, verloskundige of apotheker! 

A.Vogel voedingssupplementen zwangerschap

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we hieronder een lijst samengesteld met A.Vogel voedingsssuplementen die niet geschikt zijn voor gebruik tijdens de zwangerschap of in periodes dat je borstvoeding geeft.

De keelspray bevat Salvia (salie) voor een ontsmettend effect. Maar Salvia staat ook bekend voor zijn borstvoedingremmende werking.

Deze korrels bevatten kruiden die de transit verbeteren onder andere door het bevorderen van de darmbewegingen. Dit kan stimulerend werken op de baarmoeder.

Dit middel bevat hogere gehalten van verschillende rustgevende planten. Er zijn niet voldoende gegevens bekend over het effect van deze extracten tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Alleen gebruiken in overleg met je arts.

Er zijn onvoldoende gegevens bekend over het gebruik van de plantenextracten in deze hoestspray tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Alleen gebruiken in overleg met je arts.

Er zijn onvoldoende gegevens bekend over het gebruik van de plantenextracten in deze hoestspray tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Alleen gebruiken in overleg met je arts.

De beste ondersteunende voedingssupplementen tijdens de zwangerschap

A.Vogel kent ook verschillende 100% natuurlijke producten die je zwangerschap op een prettige manier kunnen ondersteunen. En ook voor na de bevalling zijn er genoeg ondersteunende producten.

Wij stelden een overzicht samen van de beste ondersteunende voedingssupplementen tijdens de zwangerschap.

Laatste wijziging op deze pagina: 23-11-2017

Volg A.Vogel op Facebook

Contact

Schrijf ons:

Of bel onze gezondheidslijn:
Maandag - vrijdag 09:00-17:00u
        

0 artikelen in winkelwagentje