A.Vogel Blog

Taal/Langue

Home / Klachten / Wat doen bij een energietekort?

Wat doen bij een energietekort?

0

Voel je je altijd moe? Lijken je batterijen maar niet opgeladen te raken? Misschien kamp je met een energietekort. Een tekort aan energie komt wel vaker voor, zeker met onze huidige, drukke levens. Hier ontdek je wat de symptomen van een energietekort zijn en wat te doen bij een energietekort!

Energietekort symptomen

Slaap je voldoende, maar voel je je toch altijd moe? Sleep je jezelf van je bed naar de zetel? En lijkt zelfs de simpelste klus een onoverkomelijke opgave? Dan wijst dat vaak op een energietekort.

Ook moeite met concentreren hoort bij een energietekort.

Wat doen bij energietekort?

Een energietekort wordt doorgaans veroorzaakt door ongezonde voeding, stress, een slaaptekort, of een ongezonde levensstijl in het algemeen (met weinig beweging!). Ook een ijzertekort kan leiden tot een energietekort.

Door beter op bovenstaande zaken te letten en eventueel je ijzerniveau te laten nakijken bij je huisarts, kan je al heel wat oplossen.

Daarnaast kan je gebruik maken van een voedingssupplement zoals Echinaforce Vitaal. Echinaforce Vitaal ondersteunt de weerstand en geeft extra energie en vitaliteit dankzij de toevoeging van spirulina en Siberische ginseng. Samen bieden zij ondersteuning voor meer energie en vitaliteit.

Energietekort tips

Nog meer tips ontdekken om je energietekort aan te pakken? In het atikel '10 tips om je energielevel te boosten' krijg je 10 simpele tips om je energie te boosten, zonder het gebruik van cafeïne of ongezonde energiedrankjes.

>> Naar het artikel 10 tips om je energielevel te boosten

Laatste wijziging op deze pagina: 17-11-2017

Volg A.Vogel op Facebook

Meer over

Contact

Schrijf ons:

Of bel onze gezondheidslijn:
Maandag - vrijdag 09:00-17:00u
        

0 artikelen in winkelwagentje