background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Koken met Olga

  • Prep: min
Koken met Olga

Toen ik kind was, maakten we al gebruik gemaakt van Herbamare® kruidenzout. Het heeft altijd deel uitgemaakt van mijn leven. Ik hield toen al van de smaak en doe dat vandaag nog!

Olga Temonen

Ingrediënten

Rode bietenchips met fetadip



Verwarm de oven voor op 175 graden en leg een vel bakpapier op een bakplaat. Schil de bieten en snijd ze in plakjes.


Doe de plakjes vervolgens in een kom en voeg een eetlepel olijfolie toe, een theelepel honing en wat Herbamare.


Meng het goed door en leg de plakjes op de bakplaat. Bak de chips af in ongeveer 20 minuten.


Gebruik voor de fetadip 2dl volle yoghurt of crème fraîche. Doe dit samen met de fetakaas in een kommetje. Voeg 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel witte wijnazijn toe. Doe vervolgens 1 theelepel honing door het mengsel en voeg er nog een snufje tijm, zwarte peper en Herbamare aan toe.


Voor een lekkere frisse bite snijd je een paar blaadjes basilicum fijn om door de dip te doen. Meng alles goed door elkaar.


Eet smakelijk!

Andere recepten van Olga:

Olga Temonen is een Finse actrice die ontzettend van koken houdt. Ze gebruikt het liefst biologische ingrediënten én de producten van A.Vogel, zoals Herbamare kruidenzout.

Geniet van de prachtige filmpjes en raak ook geïnspireerd.


Olga Temonen

Meldet euch jetzt für unseren Rezept-Newsletter an und erhaltet alle Rezepte mit Olga Temonen!

 

Pittige recepten voor de BBQ: download jouw gratis e-book

Ontvang elke maand tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang tips en weetjes over een gezonde lifestyle

Inschrijven >>