Welkom bij de A.Vogel e-cursus!

Om de cursus (een pdf-bestand) te kunnen openen heb je de Adobe Reader nodig die je hier gratis kunt downloaden. Na het doornemen van de e-cursus kan je nadien de testvragen beantwoorden om te testen of je alle informatie goed hebt opgenomen.

Wij wensen je veel succes toe bij het maken van de A.Vogel e-cursus.

Vragen of opmerkingen?
Mocht je tijdens het maken van de cursus vragen of opmerkingen hebben, dan kan je contact opnemen met ons informatiecentrum.


e-cursus: Luchtwegen

Bij winterkwaaltjes zoals een verstopte neus, hoesten of keelpijn is er sprake van een infectie van de bovenste luchtwegen. In deze e-cursus gaan we dieper in op de luchtwegen en de bijhorende winterkwaaltjes. Zo ontdek je voor elk winterkwaaltje de beste manier om er snel vanaf te komen.

   

e-cursus: Overgang

Rond je 45ste begint de productie van oestrogeen te verminderen en kom je in de overgang. De overgang is vaak te herkennen aan bepaalde overgangsverschijnselen. In deze e-cursus leer je er meer over en hoe je er beter mee om kan gaan.

   

e-cursus: Test jouw kennis over de ogen

Wil je jouw kennis over de ogen testen? Doe dan onderstaande kennisquiz!

   

e-cursus: Stress en slapeloosheid

Wist je dat meer dan de helft van alle Belgen lijdt aan slapeloosheid? En dat maar liefst 68% regelmatig last heeft van stress? Doe onze e-cursus over stress en slaap en leer hoe je deze vicieuze cirkel kan doorbreken.

   

e-cursus: Weerstand, winterklachten & Echinaforce

Ieder mens beschikt over een eigen, natuurlijke weerstand tegen schadelijke micro-organismen, ook wel het immuunsysteem genoemd. Een goede weerstand zorgt ervoor dat deze micro-organismen die ons lichaam binnendringen, worden bestreden zodat we fit en gezond kunnen blijven. In deze e-cursus leer je hoe je een goede weerstand kan opbouwen zodat je fit de winter doorkomt.