background

Visie en Missie van de Bioforce groep


“De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te beschermen en te behouden” A.Vogel

Wij ondersteunen mensen op natuurlijke wijze bij het behouden of herstellen van hun gezondheid.

Ons assortiment

Wij ontwikkelen en produceren natuurlijke zelfzorgmiddelen (phytofarmaceutica), voedingsmiddelen en voedingssupplementen gemaakt van verse kruiden en distribueren deze internationaal. We bieden uitvoerige en betrouwbare informatie met betrekking tot gezondheidsklachten.

Kwaliteit met respect voor de natuur

Onze kerncompetenties liggen op het gebied van het op natuurlijke en milieuvriendelijke wijze verbouwen en verwerken van verse kruiden. We besteden in het bijzonder aandacht aan ecologische aspecten. De kwaliteit van onze producten en de informatie met betrekking tot gezondheid die we verstrekken overtuigen klanten en geven de huidige stand van zaken weer wat betreft kennis op dit gebied.

Werknemers/Ethiek

We zetten het levenswerk van Alfred Vogel met plezier en grote toewijding voort. We delen onze doelen met onze werknemers, en stimuleren persoonlijk initiatief. We bevorderen actief de gezondheid en ondersteunen zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. We handelen met eerlijkheid en integriteit.

Onafhankelijkheid

Het feit dat we economisch succesvol zijn, zorgt ervoor dat we onafhankelijk zijn, en ons bedrijf kunnen blijven ontwikkelen.

Ontvang elke maand tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang tips en weetjes over een gezonde lifestyle

Inschrijven >>