A.Vogel Blog

Taal/Langue

 
Win een luxe wellnessarrangement

Wil jij graag kans maken op een luxe wellnessarrangement mét overnachting, voor 2 personen (t.w.v. 500 euro) bij NOOZ? Rep je dan vandaag nog naar een deelnemende apotheek* en koop 2 producten uit ons winterassortiment (staan uitgestald in een display in de apotheek).

Het enige dat je dan nog moet doen? Je aankoopbewijs, samen met de ingevulde winterwonderbon**, opsturen in de voorgefrankeerde enveloppe die bij de display zit.

Van oktober tot en met februari wordt er elke maand 1 winnaar bepaald op basis van de ontvangen deelnames in die maand. De winnaar wordt door een onafhankelijke jury gekozen en persoonlijk op de hoogte gebracht.

NOOZ: samen anders ontspannen en genieten

De winnaars mogen genieten van een luxe wellnessarrangement bij NOOZ. Hier wordt je verwend met een wellness-relaxconcept dat uniek is in België.
NOOZ heeft reeds diverse awards gewonnen (waaronder ‘beste sauna’ en ‘meest innovatief concept’) en kreeg een  uitmuntende beoordeling van Goed Gevoel, VRT, Elle, Unizo, … .

Bij NOOZ kan je helemaal tot jezelf komen in totale harmonie met de natuur. Al een beetje wegdromen? Neem een kijkje op nooz.be  

Alle voorwaarden vind je terug in het wedstrijdreglement.

* De kleine lettertjes

* Bij elke deelnemende apotheek staat een display met daarin het A.Vogel Winterassortiment (Echinaforce, Keelspray, Hoestsprays en Cinuforce Menthol Neusspray). In deze display zit ook de enveloppe met daarin de winterwonderbon** om deel te nemen aan deze actie. Is jouw apotheker geen ‘deelnemende apotheek’? Dan kan je toch deelnemen aan deze actie. Zie hieronder.

** De winterwonderbon is ook te downloaden via onze website. Om deel te nemen heb je twee opties:

  1. Je vult de winterwonderbon digitaal in (invulbare pdf) en scant of fotografeert je aankoopbewijs. Mail vervolgens de ingevulde winterwonderbon en een kopie van je aankoopbewijs naar avogel@biohorma.be met als onderwerp ‘Win een luxe wellnessarrangement’.
  2. Download de winterwonderbon en druk hem af. Vul hem vervolgens in en stuur hem samen met je aankoopbewijs op naar:
    Biohorma Belgium, Center 26
    Bosstraat 54/7
    3560 Lummen


Indien je kiest voor optie 2 dien je zelf een enveloppe te voorzien, mét postzegel.

Printprint-icon

0 artikelen in winkelwagentje