A.Vogel Blog

Taal/Langue

0 artikelen in winkelwagentje

 

A.Vogel Blog

Slaapproblemen? Ontdek onze tips en slaap als een roos

door Marina Cluysen, op 12 december 2013, Slaap
0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Winterse slaapproblemen voorkomen met Dormeasan Hot Drink

Slapen is net zoals eten en drinken een primaire levensbehoefte. Iedereen heeft wel eens een mindere nachtrust, maar wanneer het vaker en vaker voorkomt, kan het wel eens een vervelend probleem worden. Slapeloosheid is een veelvoorkomend slaapprobleem en Koning Winter heeft hier een enorme impact op. Om slaapproblemen te voorkomen is het goed om je natuurlijke slaap extra te ondersteunen. Beter slapen tijdens de kortere dagen? Dat doe je onder andere met de vernieuwde formule van Dormeasan forte.

Slaapproblemen tijdens de winter

Als je tijdens de wintermaanden last hebt van vermoeidheid en slaapproblemen, dan heeft dit waarschijnlijk te maken met de kortere, donkere dagen. Doordat de dagen in de winter korter zijn, heb je een gebrek aan daglicht. Door dit gebrek voelen we ons dag-in-dag-uit slaperig en weet ons lichaam niet wanneer het slaaptijd is. We hebben nood aan zon- en daglicht om alert en energiek te zijn. Probeer daarom zoveel mogelijk te profiteren van het daglicht dat er is.

Slaapproblemen voorkomen met regelmaat

Regelmaat is enorm belangrijk voor ons lichaam. Zorg daarom ook voor een slaappatroon. Dat wil zeggen, probeer zoveel mogelijk op hetzelfde uur te gaan slapen en op te staan. Ook slaaprituelen helpen hierbij. Hierdoor krijgt ons lichaam het signaal dat het moe mag worden, omdat het bijna bedtijd is! Een goed voorbeeld hiervan is een slaapmutsje. Je denkt daarbij misschien spontaan aan een alcoholisch drankje, maar dat is eigenlijk helemaal geen goed idee. Je valt door alcohol wel sneller in slaap, maar je diepe slaap is minder effectief.

Wat is Dormeasan forte?

Dormeasan forte van A.Vogel is een natuurlijk slaapmiddel, samengesteld uit een krachtige formule van vijf rustgevende planten: valeriaan, passiebloem, haver, hop en citroenmelisse. Door ’s avonds voor het slapengaan Dormeasan forte te gebruiken, geef je je lichaam een signaal dat het tot rust mag komen. Het bevordert een gezonde nachtrust en helpt om fris en uitgerust wakker te worden. Bovendien kan je op beide oren slapen: Dormeasan forte werkt niet verslavend en laat het natuurlijke slaapproces intact.

Schrijf je in voor de A.Vogel Slaapcoach

Bovendien kan je ook samen met de A.Vogel Slaapcoach werken aan je nachtrust. Schrijf je vandaag nog gratis in en ontvang meteen interessante tips om beter te slapen en uitgerust wakker te worden!

banner-slaapcoach

0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Jouw reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

Reacties

 • Elle, 342 dagen geleden

  Ik kan al drie dagen niet slapen heeft u een oplossing?💤

  • Marina Cluysen , 342 dagen geleden

   Dag Elle,
   Niet kunnen slapen is zeer vervelend. Maar er zijn wel kruidjes tegen gewassen. Deze slaapverwekkende kruiden zitten in onze Dormeasan producten: tabletten, druppels of een Hotdrink. Neem het een half uur voor je gaat slapen in en je zal goed kunnen slapen en uitgerust weer wakker worden. Let op: drink geen koffie en eet ‘s avonds geen suikerrijke voeding. Deze werken opwekkend en verstoren de slaap. Neem eventueel ook een tablet magnesium in tijdens je avondmaaltijd. Dit helpt om echt goed te ontspannen en dieper te slapen.

 • More in Slaap
  Kan je moeilijk slapen met dit warme weer? Tips voor een betere nachtrust
  Kan je moeilijk slapen met dit warme weer? Tips voor een betere nachtrust

  Lig je ’s nachts te woelen en te zweten, zoemende muggen te vervloeken en tevergeefs schaapjes te tellen? Vreselijk! Tijdens...

  Close